Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Майстер-клас та дієві гайди з пошуку роботи для молоді – шлях до професійного успіху

Дата: 24.09.2024 10:11
Кількість переглядів: 38

Майстер-клас та дієві гайди з пошуку роботи для молоді – шлях до професійного успіху

Фото без опису

«Сучасні джерела пошуку роботи» – назва майстер-класу, що провели фахівці  Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для здобувачів освіти КЗ «Голованівський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради». 

Необхідно наголосити, що одним із найважливіших аспектів під час пошуку роботи є знання сучасних джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати.

Тож як знайти роботу вже зараз, який алгоритм пошуку роботи є найдієвішим, як  зробити онлайн пошук роботи ефективним, які джерела використовувати? На ці та інші запитання шукали відповіді студенти спільно з начальником відділу кар’єрного консультування Голованівської філії Слободянюк Іриною. У жвавій дискусії учасники майстер-класу обговорювали різноманітні джерела інформації про вакансії, їх переваги та недоліки,  будували власну стратегію пошуку роботи, звернули увагу і на сучасні методи самопрезентації.

Фахівчиня ознайомила присутніх з електронними можливостями служби зайнятості з пошуку роботи, їх перевагами. Детально зупинилися на можливостях Єдиного порталу вакансій. Крім того, студентам була надана інформація про найзатребуваніші сайти для пошуку роботи в Україні, актуальні вакансії регіону на ринку праці, про можливість отримання мікрогрантів та грантів на створення власного бізнесу.

Проведений захід спрямований на те, щоб допомогти випускникам в подальшому зорієнтуватися на шляху до вибору омріяної роботи. 

 

Довідково. КЗ «Голованівський професійний ліцей Кіровоградської обласної ради» надає можливість навчатися за такими професіями: «тракторист-машиніст с/г виробництва», «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «адміністратор», «офісний службовець» та ін. Більш детально дізнатися про діяльність навчального закладу можна за посиланням: https://golovprof.licey.org.ua/

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь