Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

КОЗЕЛ АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ

Дата: 12.09.2023 18:01
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Козел Анатолій Дмитрович

(17.05.1976-07.01.2023)

Народився Анатолій Козел 17 травня 1976 року в с.Таужне. Навчався в Таужненській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З 1994 по 1996 роки проходив службу в армії. В період 1998-2001 років працював експедитором. З травня 2007 по жовтень 2008 працював в рідній школі робітником з комплексного обслуговування будівлі. Займав посаду водія в Гайворонській міській раді в період 2013 – 2019 років. Згодом влаштувався заправником на ТОВ «Сторес».

У березні 2022 року був мобілізований до ЗСУ, служив у частині А7015 механіком-водієм.

7 січня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Соледар, Донецької області загинув механік-водій 2 самохідного артилерійського взводу, 3 самохідної артилерійської батареї, 2 самохідного артилерійського дивізіону, старший солдат АНАТОЛІЙ ДМИТРОВИЧ КОЗЕЛ.

Спогади про Козела Анатолія Дмитровича

"У нашій школі працював більше року, але за цей короткий період часу встиг залишити добрий слід. Під його керівництвом у кімнаті-музей, у народознавчому куточку, було зроблено фрагмент української печі. Брав участь у перекритті даху школи над спортзалом. Завжди усміхався, був добрим, щирим і відповідальним.

З 19 до 26 грудня 2022 року приїздив у відпустку, запрошував на гостину. Тож Миколайчика з теплими чашками, що ми виготовляли для всіх наших Захисників, Наталія Михайлівна передала йому особисто. Також учні 9 класу передали йому вишиту серветку з гербом, браслети-обереги. А він передав для нашого ліцею підписаний іменний прапор від 3 артилерійської батареї. Наталія Михайлівна, його однокласниця, завжди підтримувала з ним тісний зв’язок. У світлих спогадах про нього вона розповідає, що він писав: «Тяжко воювати за тих, хто не вірить в те, за що ти воюєш»; коли йому скидали світлини, де діти роблять обереги, він відповідав: «Дякую, значить, ми не дарма гинемо». А як писав повідомлення, завжди слідкував за орфографією та пунктуацією, бо ж їх читатиме вчителька. Дуже любив природу, мав хист до природничих наук.

Анатолій залишив після свого земного життя добрий слід, а тепер він разом із побратимами у рядах Захисників Небесного Війська. Вони стали для нас ангелами-охоронцями" - говорять про нього в школі.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь