Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Розірвання трудового договору з роботодавцями: про що треба знати ВПО?

Дата: 02.06.2023 22:33
Кількість переглядів: 61

Розірвання трудового договору з роботодавцями: про що треба знати ВПО?

 

Ви через активні бойові дії  покинули власні домівки, постійну роботу та переїхали на інші території? У вас не було можливості припинити трудові відносини з роботодавцем і ви маєте бажання шукати на новому місці роботу за сприяння Державної служби зайнятості? Вам необхідно звернутися до найближчого центру зайнятості/філії за місцем вашого перебування.

Наразі внутрішньо переміщеними особами, а також особами, які під час воєнного стану перебувають на територіях, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, мають задеклароване/зареєстроване місце проживання або останнє місце роботи (останній вид зайнятості) на зазначених територіях, але не мали можливості припинити трудовий договір відповідно до пункту 1 частини першої статті 36, статей 38, 39 Кодексу законів про працю України, подають заяву про припинення трудового договору на підставі пункту 1 частини першої статті 36 або статей 38, 39 Кодексу законів про працю України на ім’я роботодавця, про що центр зайнятості повідомляє роботодавцю (будь-якими засобами комунікації, у тому числі електронними), територіальному органу ДПС та територіальному органу Пенсійного фонду України.

Датою припинення трудового договору є день, що настає за днем подання такої заяви.

Цьогоріч до Кіровоградської обласної служби зайнятості 33 внутрішньо переміщених осіб подали заяви про припинення трудового договору.

Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи, є декілька шляхів:

-  безпосереднє звернення до найближчого центру зайнятості або філії за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

-  через регіональний вебресурс Державної служби зайнятості за посиланням https://cutt.ly/jXhYrFW

- через Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу – https://is.gd/EZ7xmm.

-  через чат-бот Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot, де щоденно оновлюється інформація про вакансії за регіоном або галуззю.

У вас виникають запитання стосовно реєстрації в центрах зайнятості/філіях та щодо послуг, які надає служба зайнятості,  звертайтеся за телефонами: +380665818784, (0522) 32-17-68.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград   https://t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь