Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ТОВ «Чарнокіт» смт.Салькове

Дата: 28.09.2021 15:20
Кількість переглядів: 798

ТОВ «Чарнокіт» смт Салькове

 

ТОВ «Чарнокіт» є великим новоствореним підприємством з виробництва гранітного щебеню в Кіровоградській області. Підприємство веде розробку Заваллівского родовища в Голованвському районі Кіровоградської області та здійснює підготовку до розробки Савранського кар'єру в районі Одеської області. Процес виробництва щебеню здійснюється на сучасному високотехнологічному обладнанні, яке забезпечує виробництво продукції, що відповідає європейським стандартам якості.

Розробка корисних копалин гранітів ведеться відкритим способом. Завдяки реалізації великого інвестиційного проекту підприємство оснащено сучасною виробничою базою, що дозволяє постійно підвищувати якість і обсяги випуску щебеню. Сальківський гірничо-щебеневий комбінат побудований на базі запасів Заваллівского і Савранського родовищ гранітів. Савранське і Завальевськоє родовища є двома частинами одного родовища гранітів, розділеними р. Південний Буг. Автопід'їзди до заваллівської кар'єру і ДСК передбачені від існуючої автодороги з асфальтобетонним покриттям, що з'єднує населені пункти Салькове і Завалля. Автопід'їзд до Савранського кар'єру передбачений через автомобільний міст с. Хащувате, розташований на відстані 7,0 км. від проммайданчика. Найближчою залізничною станцією є станція «Хащувате», розташований на 10,8км. в північно-західному напрямку.

Продукція ТОВ "Чарнок" характеризується високою якістю, що задовольняє всі обов'язкові вимоги ДСТУ Б В.2.7-71-98 (ГОСТ 8269.0-97).

Чарнокіти, що залягають в даних родовищах відрізняються високою міцністю (марка міцності 1400-1600 кг / см2), а за шкалою твердості гірських порід Протод'яконова М.М відносяться до II категорії "Дуже міцні породи" (f15).

Виробництво щебеню здійснюється на сучасному високотехнологічному обладнанні, зробленому компанією "Metso Minerals", яке відповідає європейським стандартам якості.

Основною перевагою ТОВ "Чарнокіт" є використання в технологічному ланцюжку гірничо-дробильного обладнання відцентрової дробарки з вертикальним валом Barmac B7150SE, одним з додаткових переваг якої є можливість отримання кубовидного щебеню.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь