Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбудеться дванадцята позачергова сесія восьмого скликання Заваллівської селищної ради

Дата: 22.09.2021 10:10
Кількість переглядів: 2112

Фото без опису

23 вересня 2021 року 12 годині 00 хв. в приміщенні Сальківського селищного будинку культури відбудеться дванадцята позачергова сесія восьмого скликання Заваллівської селищної ради, на якій пропонується розглянути такі питання:

 

 

 

 

  1. Про схвалення прогнозу бюджету Заваллівської селищної ради на 2022–2024 роки.

дод.1  дод. 2  дод. 3  дод. 4  дод. 5  дод. 6 

 Інформація: начальника фінансового відділу Долинської Н.М.

  1. Про внесення змін до рішення Заваллівської селищної ради від 12 березня 2021 року №177 «Про затвердження Програми охорони здоров’я населення Заваллівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

додатки

 Інформація: начальника фінансового відділу Долинської Н.М.

  1. Про внесення змін до рішення сесії від 24 грудня 2020 року №42 «Про бюджет Заваллівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

дод.1  дод. 2  дод. 3  дод. 4  дод. 5 

Інформація: начальника фінансового відділу Долинської Н.М.

  1. Про створення комунального закладу "Інклюзивно-ресурсний центр" Заваллівської селищної ради.

статут

Інформація: начальника відділу освіти Гончарук Г.В.

  1. Про затвердження Положення про порядок списання, безоплатної передачі майна, яке належить до комунальної власності Заваллівської селищної ради та її структурних підрозділів.

Інформація: начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, містобудування та архітектури Рижака І.В.

  1. Про звернення депутатів Заваллівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію для населення.

 Інформація: депутата селищної ради Матвійчука Ю.І.

  1. Про внесення змін до структури Заваллівської селищної ради  та її виконавчих органів.

Інформація: начальника відділу юридично-правового, кадрового та організаційного забезпечення – Докійчука Д.М.

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  2. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Ремесленнікова.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не успадковані паї на умовах оренди ПОСП «Вікторія».
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «__________» місця під звалищами твердих побутових відходів (під сміттєзвалище).
  5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не розподілені паї (не витребувані) на умовах оренди гр.Тарасенку Олександру Михайловичу.
  6. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Чорній Уляні Василівні.
  7. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки гр. Телестакова А.Ю.
  8. Про погодження пониження рівня води водойм.
  9. Про затвердження переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу права оренди на земельних торгах разом з водними об’єктами та надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, виготовлення технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок.
  10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки ТОВ «Чарнокіт».
  16. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кугій Тамарі Іларіонівні
  17. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ханзелко Геннадію Франковичу.
  18. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Казмазовській Галині Іванівні.
  19. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Поштаруку Віктору Вікторовичу.
  20. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Поштаруку Віктору Івановичу
  21. Про затвердженняпроекту із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Полтораку Сергію Івановичу.
  22. Про затвердження проекту із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Журжій Ларисі Анатоліївні.
  23. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Трофимчуку Василю Кириловичу.
  24. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Самарину Станіславу Петровичу.
  25. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ніколайчук Олександрі Іванівні.
  26. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Токарчуку Сергію Йосиповичу.
  27. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Пастуху Олександру Володимировичу.
  28. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Колеснику Ігорю Васильовичу.
  29. Про затвердження проекту із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Коліснику Петру Івановичу.
  30. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Магратій Людмилі Володимирівні.
  31. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Петріву Петру Петровичу.
  32. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Закерничному Віктору Трохимовичу.
  33. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Шевчуку Олегу Тимофійовичу.
  34. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Нагорному Миколі Олексійовичу.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу Земельної ділянки у власність гр.Сивак Галини Володимирівни.
  36. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Закерничній Вірі Петрівні.
  37. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ніколаєвському В’ячеславу Петровичу.
  38. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Оцебрику Володимиру Івановичу.
  39. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Денисюк Світлані Михайлівні.
  40. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Колосюк Надії Миколаївні.
  41. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бойко Євгену Леонідовичу.
  42. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Цимбалистій Надії Петрівні.
  43. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюку Ярославу Анатолійовичу.
  44. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюк Олені Василівні.
  45. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Заіки Олені Олексіївні.
  46. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Цимбалистій Ганні Василівни
  47. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюк Валентині Василівні.
  48. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Загнітко Наталії Олександрівні.
  49. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюку Миколі Андрійовичу.
  50. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ніколайчуку Олександру Сергійовичу.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бендяк Ірині Миколаївні.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бафян Євгенію Володимировичу.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчуку Едуарду Дмитровичу.
  54. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бойку Євгену Леонідовичу.
  55. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бурдейному Олександру Петровичу.
  56. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ніколайчук Олександрі Іванівні.
  57. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кавкі Сергію Вікторовичу.
  58. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Колісник Марії Миколаївні.
  59. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Коліснику Петру Івановичу.
  60. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Журжій Ларисі Анатоліївні.
  61. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кобильчаку Сергію Васильовичу.
  62. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Курбановій Ірині Валеріївні.
  63. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Чорній Ірині Петрівні.
  64. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Чалапко Олені Василівні.
  65. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Рачинському Мирославу Альбіновичу.
  66. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Нагорняк Лесі Сергіївні.
  67. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Погорілій Оксані Миколаївні.
  68. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Курочці Олександру Миколайовичу.
  69. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Сусол Маргариті Сергіївні.
  70. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Феклістову Олександру Семеновичу.
  71. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Косовській Олені Петрівні.
  72. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Олійник Олені Іванівні.
  73. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Цимбалистої Надії Петрівни.
  74. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюк Валентині Василівні.
  75. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Вічкань Аліні Володимирівні.
  76. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Куцаку Сергію Ілларіоновичу.
  77. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Соколюк Миколі Андрійовичу.
  78. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ніколайчуку Олександру Сергійовичу.
  79. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Котюжанській Любов Василівні.
  80. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Загнітко Руслану Дмитровичу.
  81. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Олійнику Леоніду Івановичу.
  82. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ханзелко Аллі Валеріївні.
  83. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Праворському Миколі Володимировичу.
  84. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Федурко Наталії Миколаївні.
  85. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Довгошеї Надії Павлівні.
  86. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дядинчук Валентині Миколаївні.
  87. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Мащенко Галини Федорівни.
  88. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Уманець Олені Борисівні.
  89. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Наталії Петрівні.
  90. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравцю Василю Миколайовичу.
  91. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Штовбан Ганні Олександрівні.
  92. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Юськів Людмилі Анатоліївні.
  93. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Юськів Михайлу Григоровичу.
  94. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Єгоровій Маргариті Геннадіївні.
  95. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Медяній Людмилі Василівні.
  96. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Брицькій Лідії Іванівні.
  97. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Мельник Тетяні Петрівні.
  98. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Оцебрик Володимиру Івановичу.
  99. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Чабанюку Володимиру Анатолійовичу.
  100. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Саковському Віктору В’ячеславовичу.
  101. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Багно Руслану Івановичу.
  102. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Петрюку Олегу Анатолійовичу.
  103. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Сидоренку Юрію Васильовичу.
  104. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Радоуцькому Сергію Сергійовичу.
  105. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кликову Федору Миколайовичу.
  106. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бендяку Анатолію Прокоповичу.
  107. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Сивак Галині Володимирівні.
  108. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Давидяку Сергію Сергійовичу.
  109. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бурдейному Олександру Петровичу.
  110. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Маркітан Ганні Олексіївні.
  111. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Байбуз Оксані Павлівні.
  112. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Байбузу Василю Олександровичу.
  113. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Долібському Олексію Олексійовичу.
  114. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кавка Сергію Вікторовичу.
  115. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Крайносвіт Тетяні Володимирівні.
  116. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Крайносвіту Миколі Сергійовичу.
  117. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Крайносвіту Сергію Петровичу.
  118. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дідур Олександру Івановичу.
  119. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дідур Валентині Семенівні.
  120. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кавкі Катерині Миколаївні.
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельної ділянки у власність гр. Сівачу Олегу Васильовичу.
  122. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравець Ірині Борисівні.
  123. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Журжій Ларисі Анатоліївні.
  124. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Колесник Наталії Владиславівні.
  125. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Півтораку Юрію Івановичу.
  126. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Непоп Анні Андріївні.
  127. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ремінному Миколі Васильовичу.
  128. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Береговій Вікторії Олегівні.
  129. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Закерничному Богдану Сергійовичу.
  130. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Заянчуковському Ярославу Миколайовичу.
  131. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ремінному Василю Васильовичу.
  132. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Володимиру Івановичу.
  133. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбатюку Івану Миколайовичу.
  134. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курбановій Ірині Валеріївні.
  135. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Клавдії Дмитрівні.
  136. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лемко Наталії Михайлівні.
  137. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ісмайловій Валентині Іванівні.
  138. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подолянець Людмилі Борисівні.
  139. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Валентині Михайлівні.
  140. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Олегу Григорійовичу.
  141. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійнику Леоніду Івановичу.
  142. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Морозу Володимиру Миколайовичу.
  143. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисак Ірині Олександрівні.
  144. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заболотному Михайлу Федоровичу.
  145. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Радованському Володимиру Миколайовичу.
  146. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величкевич Настуні Василівні.
  147. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величкевичу Олексію Васильовичу.
  148. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Верленку Сергію Анатолійовичу.
  149. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каленчук Олесі Сергіївні.
  150. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Юрчак Людмилі Михайлівні.
  151. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горбатюк Ірині Володимирівні.
  152. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Драговоз Максиму Володимировичу.
  153. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гудзь Олені Миколаївні.
  154. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчук Оксані Миколаївні.
  155. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марчуку Сергію Васильовичу.
  156. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гудзь Олені Іванівні.
  157. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бафян Ганні Миколаївні.
  158. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вернидуб Катерині Олегівні.
  159. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринчак Людмилі Захарівні.
  160. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарчук Інні Ігорівні.
  161. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кайдановичу Ігорю Петровичу.
  162. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Баубінас Рімасу Вінцасовичу.
  163. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарчук Людмилі Олексіївні.
  164. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кайдановичу Олексію Петровичу.
  165. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смерецькому Сергію Михайловичу.
  166. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Віктору Івановичу.
  167. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самайчуку Миколі Федоровичу.
  168. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кайданович Марині Миколаївні.
  169. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смерецькій Павлині Петрівні.
  170. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчуку Сергію Володимировичу.
  171. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яремчук Аллі Володимирівні.
  172. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каткову Володимиру Івановичу.
  173. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Катковій Надії Юліанівні.
  174. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смілянець Олександру Віталійовичу.
  175. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Василю Петровичу.
  176. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сидоренко Наталії Петрівні.
  177. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Квашуку Костянтину Владиславовичу.
  178. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лемко Наталії Михайлівні.
  179. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ісмайловій Валентині Іванівні.
  180. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Подолянець Людмилі Борисівні.
  181. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Олегу Григорійовичу.
  182. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мотуляку Михайлу Анатолійовичу.
  183. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гасяку Андрію Анатолійовичу.
  184. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гасяку Сергію Анатолійовичу.
  185. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козирєву Юрію Вікторовичу.
  186. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цікарішвілі Ганні Миколаївні.
  187. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапчуку Казимиру Григоровичу.
  188. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Заянчуковському Володимиру Леонідовичу.
  189. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Койді Миколі Миколайовичу.
  190. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нагорному Анатолію Івановичу.
  191. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вус Вероніці Олександрівні.
  192. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Новосад Олександру Володимировичу.
  193. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козирєвій Тетяні Вікторівні.
  194. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульчицькій Ользі Віталіївні.
  195. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Горчинському Олександру Володимировичу.
  196. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Анні Андріївні.
  197. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чернієнко Іванні Іванівні.
  198. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ольховській Тетяні Петрівні.
  199. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стародубу Олександру Володимировичу.
  200. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Загинайко Олександрі Миколаївні.
  201. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Наконечній Інні Петрівні.
  202. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величкевичу Олексію Васильовичу.
  203. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цвілюк Аліні Сергіївні.
  204. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чернолуцький Артем Васильович.
  205. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сачик Людмили Миколаївни.
  206. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Тамарі Іванівні.
  207. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Браславській Галині Олександрівні.
  208. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Багатюку Леоніду Олексійовичу.
  209. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чорному Володимиру Олександровичу.
  210. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальову Максиму Сергійовичу.
  211. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Величкевич Люсьєни Анатоліївни.
  212. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Максименюку Миколі Миколайовичу.
  213. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Рабенюку Ігорю Валентиновичу.
  214. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Швець Альоні Юріївні.
  215. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачук Валентині Василівні.
  216. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самайчук Наталії Борисівні.
  217. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Георгіце Василю Миколайовичу.
  218. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петренко Ганні Омелянівні.
  219. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сарахан Віктору Анатолійовичу.
  220. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яковенку Володимиру Олексійовичу.
  221. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Собко Оксани Григорівни.
  222. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Віктору Івановичу.
  223. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сотніченко Ользі Олександрівні.
  224. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Валентині Олександрівні.
  225. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курочці Олександру Миколайовичу.
  226. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михайленко Дмитру Олеговичу.
  227. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михайленко Світлані Василівні.
  228. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поштаруку Віктору Івановичу.
  229. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Олійник Тетяні Леонідівні.
  230. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Щербі Олексію Івановичу.
  231. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сарахан Анатолію Вікторовичу.
  232. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дудник Наталії Петрівні.
  233. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Валентині Михайлівні.
  234. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самайчук Неонілі Григорівні.
  235. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Аліні Іванівні.
  236. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Самайчуку Володимиру Віталійовичу.
  237. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Негруль Надії Анатоліївні.
  238. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Грудинському Геннадію Івановичу.
  239. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Максименко Людмилі Петрівні.
  240. Про внесення змін до рішення сесії від 30.06. 2021 року № 773 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гринчаку Олександру Миколайовичу».
  241. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Оріховській Марії Михайлівні.
  242. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко Станіславу Анатолійовичу.
  243. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поштарук Юлії Петрівні.
  244. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Василю Григоровичу.
  245. Про внесення змін до рішення сесії від 30.06. 2021 року № 806 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурдейній Любові Кириківні».
  246. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. Бабенку Віталію Романовичу.
  247. Про внесення змін до рішення сесії від 30.06. 2021 року № 736 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Майстренко Катерині Миколаївні».
  248. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Копійко Раїсі Дмитрівні.
  249. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Футоран Миколі Івановичу.
  250. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Волянському Ігорю Олександровичу.
  251. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Гаєвській Людмилі Григорівні.
  252. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Гаєвській Людмилі Григорівні.
  253. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Іващенку Андрію Григоровичу.
  254. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщук Вікторії Андріївні.
  255. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дяченко Антоніні Леонідівні.
  256. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуренко Олені Іванівні.
  257. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Мазуренку Роману Вікторовичу.
  258. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Білорусовій Антоніні Антонівні.
  259. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антіпину Сергію Олександровичу.
  260. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Миколайчуку Олегу Андрійовичу.
  261. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Старих Юрію Леонідовичу.
  262. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сарахан В’ячеславу Анатолійовичу.
  263. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Вірі Петрівні.
  264. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондарчуку Віталію Володимировичу.
  265. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стащенку Миколі Леонідовичу.
  266. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дужій Наталії Олександрівні.
  267. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Чабанюку Володимиру Анатолійовичу.
  268. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Міркун Людмилі Сергіївні.
  269. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчуку Олегу Леонтійовичу.
  270. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. гр. Лебедю Сергію Леонідовичу.
  271. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. гр. Остапчуку Казимиру Григоровичу.

 Інформація: начальника відділу з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Павленко С.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь