Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбудеться  десята  сесія   восьмого  скликання    Заваллівської  селищної  ради

Дата: 23.07.2021 22:09
Кількість переглядів: 2583

Фото без опису26 липня  2021 року о 14 годині  00 хв.  в  приміщенні  Сальківського селищного будинку  культури   відбудеться  десята позачергова сесія   восьмого  скликання    Заваллівської  селищної  ради, на якій пропонується  розглянути  такі питання:

  1. Про звіт про виконання бюджету Заваллівської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року.

додаток 1додаток 2додаток 3, додаток 4додаток 5додаток 6додаток 7додаток 8додаток 9, додаток 10 

Інформація: начальника фінансового відділу Долинської Н.М.

  1. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів на території Заваллівської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Інформація: начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, містобудування та архітектури Рижака І.В.

  1. Про внесення змін до рішення сесії від 24 грудня 2020 року №42 «Про бюджет Заваллівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

додаток 1додаток 2додаток 3, додаток 4додаток 5

Інформація: начальника фінансового відділу Долинської Н.М.

  1. Про внесення змін до структури Заваллівської селищної ради та її виконавчих органів.

Інформація: начальника відділу юридично-правового, кадрового та організаційного забезпечення Докійчука Д.М.

  1. Про передачу майна з балансу комунального закладу Заваллівський ліцей-мистецька школа на баланс Заваллівської селищної ради.

Інформація: начальника відділу юридично-правового, кадрового та організаційного забезпечення Докійчука Д.М.

  1. Про включення об’єктів комунальної власності до Переліку першого типу що підлягають передачі в оренду на аукціоні та затвердження додаткових умов оренди.

Інформація: начальника відділу освіти Гончарук Г.В.

  1. Про прийняття на баланс Заваллівської селищної ради об'єктів безхазяйного нерухомого майна, а саме: водонапірні башти,водогони та свердловини с.Чемерпіль, с.Могильне, с.Таужне.

Інформація: начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, містобудування та архітектури Рижака І.В.

  1. Про організацію здійснення державної регуляторної політики в Заваллівській селищній раді.

Інформація: начальника відділу юридично-правового, кадрового та організаційного забезпечення Докійчука Д.М.

  1. Про інвентаризацію водних об’єктів на території Заваллівської селищної ради.
  2. Про відміну рішення Заваллівської селищної ради.
  3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не розподілені паї (не витребувані) на умовах оренди АФ ТОВ «Воля».
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не розподілені паї (не витребувані) на умовах оренди Хамуляку Петру Федоровичу.
  5. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план смт.Завалля Заваллівської селищної ради Голованівськог району Кіровоградської області».
  6. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план смт.Салькове Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  7. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Таужне Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  8. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації Генеральний план села Тракт Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  9. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Червоні Маяки Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  10. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Могильне Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  11. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Вільховецьке Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  12. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Кленове Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  13. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Ташлик Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  14. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Жакчик Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  15. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Генеральний план села Березівка Заваллівської селищної ради Голованівського району Кіровоградської області».
  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності для обслуговування місцевих кладовищ.
  2. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Горєлому Максиму Сергійовичу.
  3. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Слюсаренку Віталію Миколайовичу.
  4. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Слюсаренко Олені Артемівні.
  5. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Слюсаренко Катерині Іванівні.
  6. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Трохимчук Дарії Іванівні.
  7. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравцю Валерію Олексійовичу.
  8. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Пренковському Олександру Зіновійовичу.
  9. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кирильчук Вірі Григорівні.
  10. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Радзієвському Віктору Олексійовичу.
  11. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Яремчуку Олександру Леонідовичу.
  12. Про затвердженнядокументації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Звичайному Олександру Івановичу.
  13. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Самойчуку Вадиму Олександровичу.
  14. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Косач Харитині Харитонівні.
  15. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Опаленку Миколі Олексійовичу.
  16. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дяченко Антоніні Леонідівні.
  17. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Манченку Олександру Васильовичу.
  18. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ярмоленко Світлані Олексіївні.
  19. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Нагорняку Володимиру Анатолійовичу.
  20. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Гринчаку Олександру Анатолійовичу.
  21. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Стурзі Ользі Олександрівні.
  22. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Тімановській Тетяні Василівні.
  23. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ремінному Олексію Петровичу.
  24. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Журжій Ларисі Анатоліївні.
  25. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Самайчук Галині Василівні.
  26. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Слюсаренку Олегу Олександровичу.
  27. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Горєлому Максиму Сергійович.
  28. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Коваленко Валентині Прокофіївні.
  29. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Скрипнику Ігорю Івановичу.
  30. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Любіємському Сергію Вікторовичу.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби в оренду гр. Казачонку Геннадію Костянтиновичу.
  32. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Юневич Галині Миколаївні.
  33. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Нагорному Миколі Олексійовичу.
  34. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Бабчуку Валерію Валерійовичу.
  35. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Яремчук Оксані Андріївні.
  36. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Радзієвському Віктору Олексійовичу.
  37. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Духовному Олександру Станіславовичу.
  38. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Малетичу Миколі Івановичу.
  39. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Деркачу Василю Вікторовичу.
  40. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Гасюку Олександру Васильовичу.
  41. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кучер Алісі Валеріївні.
  42. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Сівачу Василю Володимировичу.
  43. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Усатюку Володимиру Володимировичу.
  44. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Волянському Ігорю Олександровичу.
  45. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Крайносвіт Тетяні Володимирівні.
  46. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дідур Валентині Семенівні.
  47. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Крайносвіту Миколі Сергійовичу.
  48. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дідуру Олександру Івановичу.
  49. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Коліснику Віктору Володимировичу.
  50. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Трохимчук Дарії Іванівні.
  51. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Гринчаку Валерію Васильовичу.
  52. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Брозінській Інні Леонідівні.
  53. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Опаленку Миколі Олексійовичу.
  54. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Колісніченку Руслану Степановичу.
  55. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рогожину Руслану Анатолійовичу.
  56. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кайдановичу Ігорю Петровичу.
  57. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гладішевській Галині Іллівні.
  58. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Ігорю Онисимовичу.
  59. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчуку Анатолію Івановичу.
  60. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Чебан Оксані Анатоліївні.
  61. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Волочан Альоні Геннадіївні.
  62. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Олександрі Вікторівні.
  63. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крушеницькому Роману Васильовичу.
  64. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гладішевській Галині Іллівні.
  65. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Миколі Петровичу.
  66. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Щербі Ілоні Вікторівні.
  67. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поштарук Вірі Павлівні.
  68. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурдейній Юлії Ігорівні.
  69. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Аждер Світлані Сергіївні.
  70. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Сергію Петровичу.
  71. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Попадик Галині Олексіївні.
  72. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Томишинець Івану Івановичу.
  73. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Собку Петру Васильовичу.
  74. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бовкун Аллі Валеріївні.
  75. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Громовій Світлані Євгеніївні.
  76. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лихенко Наталії Василівні.
  77. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюку Андрію Миколайовичу.
  78. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Звончуку Володимиру Дмитровичу.
  79. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тузу Олександру Анатолійовичу.
  80. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козирєву Юрію Вікторовичу.
  81. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Когутовському Денису Олександровичу.
  82. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кульчицькій Ользі Вікторівні.
  83. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткачуку Андрію Павловичу.
  84. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сіваку Дмитру Олеговичу.
  85. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Курочці Володимиру Васильовичу.
  86. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Олександрі Вікторівні.
  87. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Спасову Валерію Володимировичу.
  88. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сереветнік Світлані Василівні.
  89. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бурдейному Сергію Станіславовичу.
  90. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Діхтяренко Наталії Анатоліївні.
  91. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кирильчук Вірі Григорівні.
  92. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цвілюк Аллі Вікторівні.
  93. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Крайносвіт Інні Вікторівні.
  94. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Нечитайлу Олександру Миколайовичу.
  95. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчуку Анатолію Івановичу.
  96. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Паламарчук Любові Михайлівні.
  97. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лисенку Володимиру Михайловичу.
  98. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Гурбан Оксані Вікторівні.
  99. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Будьку Івану Івановичу.
  100. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Дмитру Ігоровичу.
  101. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Ігорю Онисимовичу.
  102. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничній Тетяні Вікторівні.
  103. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Поліщуку Володимиру Івановичу.
  104. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Закерничному Василю Григоровичу.
  105. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лихенко Наталії Василівні.
  106. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Куценку Сергію Ілларіоновичу.
  107. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Проворотній Марії Василівні.
  108. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Проворотному Петру Микитовичу.
  109. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кіселару Дмитру Володимировичу.
  110. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Статнік Софії Сергіївні.
  111. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр.Лозіцькій Ірині Анатоліївні.
  112. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ремесленнікову Олексію Анатолійовичу.
  113. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Ремесленніковій Наталії Станіславівні.
  114. Про внесення змін до рішення сесії від 22.04.2021 року № 398 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вічкань Аліні Володимирівні».
  115. Про внесення змін до рішення сесії від 22.04.2021 року № 418 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Квасніцькому Олександру Миколайовичу».
  116. Про внесення змін до рішення сесії від 30.06.2021 року № 764 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Брицькій Лідії Іванівні».
  117. Про внесення змін до рішення сесії від 22.04.2021 року № 387«Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Футоранському Сергію Анатолійовичу»
  118. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер: 3521187600:02:000:9008.
  119. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Римару Юрію Михайловичу.
  120. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Спасову Валерію Володимировичу.
  121. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Пішті Світлані Валеріївні.
  122. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравцю Валерію Олексійовичу.
  123. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Дяченко Ользі Григорівні.
  124. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність гр. Яроменко Світлані Олексіївні.
  125. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Осадчій Любові Мефодіївні.
  126. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тополенку Олександру Петровичу.
  127. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грудинському Геннадія Івановича.
  128. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кліщевській Галині Григорівні.
  129. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Усатюк Валентині Миколаївні.
  130. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабчуку Дмитру Андрійовичу.
  131. Про проведення інвентаризації земель населених пунктів.

Інформація: начальника відділу з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Павленко С.М.

155. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь