Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До уваги одержувачів субсидій

Дата: 18.05.2021 19:28
Кількість переглядів: 1100

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 420 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848.
Відповідно до внесених змін починаючи з 01 травня 2021 року всім отримувачам житлових субсидій необхідно звернутись до органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з новими заявами та деклараціями.
Цим же Урядовим рішенням подовжено термін прийняття заяв з необхідними документами до 30 вересня 2021 року для призначення житлової субсидії з 01 травня 2021 року.
Субсидія з 01 травня 2021 року надаватиметься виключно у грошовій формі та з урахуванням нових правил, що стосуються майнового стану осіб.
Звертаємо особливу увагу громадян на можливість надання заяв з необхідними документами протягом травня-вересня 2021 року для призначення житлової субсидії з 01 травня 2021 року.
Прийом заяв та необхідних документів від громадян на рівні ТГ та в старостинських округах буде проходити з дотриманням карантинних обмежень, без створення скупчень, черг тощо.
Водночас інформуємо, що Міністерством соціальної політики України підготовлено проект наказу “Про внесення змін до форм Заяви про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії”, яким передбачено нову редакцію заяви та декларації з урахуванням змін, внесених до Положення про порядок призначення житлових субсидій. Після набуття чинності наказу, оновлені форми зазначених документів будуть доступні для використання в роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь