Заваллівська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

19 січня, відбулося засідання четвертої сесії восьмого скликання Заваллівської селищної ради

Дата: 19.01.2021 20:21
Кількість переглядів: 502

Фото без описуСьогодні, 19 січня, відбулося засідання четвертої сесії восьмого скликання Заваллівської селищної ради, яке відкрила та провела селищний голова Людмила Прач

В роботі пленарного засідання взяли участь 21 депутат селищної ради, начальник відділу освіти, директори шкіл громади, старости.

В ході роботи депутати розглянули 8 питань порядку денного.  

Так, особливу увагу депутати приділили розгляду питань про затвердження передавальних актів майна сільських рад які призупиняють свою діяльність в результаті реорганізації шляхом приєднання, детальну інформацію з яких надала Прач Людмила Вікторівна – Заваллівська селищна голова.

Також депутати розглянули питання про внесення змін до статутів шкіл в зв’язку з реформою децентралізації, а саме зміни засновника більш детальну інформацію з яких надала начальник відділу освіти – Горобець Олена Федорівна.

При цьому депутатський загал одноголосно погодили питання щодо продовження контракту Марченко Таїсії Миколаївні - директору Чемерпільської школи.

Під час засідання сесії, народні обранці відповідно до вимог чинного законодавства прийняли рішення про включення Заваллівськї селищної ради до складу засновників закладів культури.

В свою чергу, депутати затвердили зміни до структури виконавчого комітету Заваллівської селищної ради, а також затвердили проект рішення щодо затвердження положення про сайт Заваллівської селищної ради.

Також було розглянуте та погоджено «Положення про відділ з питань охорони здоров’я».

Усі питання, що виносилися на розгляд сесії були попередньо опрацьовані на Президії та постійних комісіях селищної ради. Також депутати ухвалили звернення до Президента, Верховної ради та Кабінету міністрів України по питанню ціноутворення та його врегулювання на енергоносії.

На завершення, очільник селищної ради висловила слова щирої вдячності усім присутнім за плідну співпрацю, взаєморозуміння та побажала невичерпного натхнення та успіхів в майбутньому.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь